Käsitöiden tekeminen on täällä jäänyt aika vähälle. Johtuu varmaan siitä, että koto-Suomessa töllötin päivät pitkät telkkaria ja siinä samalla syntyi sukkaa, lapasta, villapaitaa ja kaikenlaista neulottua ja virkattua. Täällä kun en katso TV:tä niin en oikein osaa vain istua ja tehdä käsityötä. Parvekkeellakin on niin kuuma, että siellä ei voi istua ja katsella maailmanmenoa.

Yhden hirveän näköisen huivin sain valmiiksi ja neljä virkattua neliötä. En edes tiennyt mitä niistä neliöistä tulisi, mutta nyt niistä taitaa tulla laukkuja. Koristeellinen virkkaus päälle ja vuoriksi ihan sileää virkkausta. Palat ovat nyt venymässä nuppineuloilla patjaan kiinnitettyinä.

Ja jo Suomessa aloittamani villasukat sain tänään valmiiksi. Tuo villalangalla neulominen ei oikein iske tässä helteessä, lanka tuntuu ikävälle hikisissä käsissä.

Sain kesällä Lontoon tuliaisina hyviä karkkeja. Ja parasta niissä oli se rasia, missä karkit olivat. Siitä rasiasta tuli hyvä säilytys- ja kuljetusrasia kaikelle pikkusälälle, mitä käsitöissä tarvitaan.

 

IMG_2287.jpg

 

IMG_2288.jpg

 

IMG_2240.jpg

 

IMG_2289.jpg